Draai uw apparaat in staande modus voor een optimale weergave van deze pagina.

Open navigatie

„Een op de vier
geplaatste Tandimplantaten
in Duitsland
is van CAMLOG.“

„Een op de vier geplaatste Tandimplantaten in Duitsland is van CAMLOG“

Algemeen directeur:
Markus Stammen, Martin Lugert

Over ons
Over ons

CAMLOG is toonaangevend op het gebied van de tandheelkundige implantologie. De implantaatsystemen van CAMLOG zijn vooruitstrevend in toepassing en kwaliteit: vele jaren onderzoek en ontwikkeling, de hoogste kwaliteitsnormen en de vakkennis van wereldwijd erkende experts in tandheelkundige implantologie onderscheiden CAMLOG.

Kwaliteit – made in Germany

ALTATEC GmbH en zijn meer dan 300 gekwalificeerde medewerkers en ultramoderne productiefaciliteiten zorgen ervoor dat CAMLOG producten op de productielocatie in Wimsheim, nabij Stuttgart, altijd voldoen aan de strengste eisen van de tandheelkundige implantologie. Hoogtechnologische productieprocessen en systematische kwaliteitsborging garanderen een consistent hoog kwaliteitsniveau.

CAMLOG Produkten voldoen aan alle geldende Eisen voor medische Hulpmiddelen:

  • Conformiteit met de strikte richtlijnen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)
  • Naleving van Europese wetten en richtlijnen voor productprestaties en patiëntenveiligheid
  • Herhaalde succesvolle certificering van de procesgeoriënteerde QM-systemen conform EN/ISO 13485
  • Naleving van de EN/ISO 9001-norm en de Europese Richtlijn 93/42/EEG voor medische hulpmiddelen

Klinische en wetenschappelijke experts werken nauw samen om CAMLOG kwaliteitsproducten te ontwikkelen. CAMLOG producten zijn een combinatie van Zwitserse precisie en Duitse degelijkheid.

  • CAMLOG medewerkers die tandheelkundige implantaten vervaardigen
  • CAMLOG medewerkers tijdens kwaliteitscontrole
  • CAMLOG productiefaciliteit voor tandheelkundige implantaten

Medische Hulpmiddelen
betekent Verantwoordelijkheid

Een veilige Keuze

De Duitse Wet op Medische Apparaten stelt hoge eisen aan de veiligheid en functionaliteit van medische hulp­middelen. CAMLOG heeft ook de kwaliteitsbelofte gemaakt om alleen producten te ontwikkelen en te vervaardigen die voldoen aan state-of-the-art technologie en wetenschap­pelijk onderzoek, evenals de relevante normen voor medische techniek.

Kwaliteit

CAMLOG ziet toe op uitstekende productie­kwaliteit en naadloze productcontroles om de veiligheid van patiënten te waar­borgen. Hoge precisie en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van alle CAMLOG producten. Hiermee draagt CAMLOG bij aan voorspelbare, functionele, esthetische en langdurig stabiele behande­lings­resultaten.

Biocompatibel

Implantaten van CAMLOG zijn gemaakt van zuiver titanium (>99%) en worden door ons lichaam goed verdragen – dit wordt biocompati­biliteit gemoemd. Implantaatbehandelingen zijn een veilige en erkende therapie met hoge succescijfers.

Uw Contactpersoon

Uw behandelaar is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen. Afhankelijk van uw individuele situatie verwijst deze u door naar een specialist, zoals een tandarts-implantoloog of kaakchirurg.